Tietotiimi
Eroon roskaposteista

Roskaposti. Roskapostiviestit ovat tavallaan sähköinen vastine perinteiselle roskapostille ja häiritsevälle puhelinmarkkinoinnille. Roskaposti ei ole ainoastaan ei-toivottua kiusantekoa, vaan myös kaikkialle levinnyt ongelma, joka ruuhkauttaa ja tukkii Internetin sähköpostijärjestelmiä. Noin 80 prosenttia maailmanlaajuisesta sähköpostiliikenteestä koostuu roskapostista.

Joillakin tavoin roskapostiviestit ovat pahempia kuin perinteinen roskaposti tai häiritsevät puhelut. Vaikka osa roskapostista on vain ei-toivottua mutta silti laillista mainontaa, suuri osa viesteistä muodostaa suuremman uhan. Roskapostiviesti voi sisältää kaikkea huijaustarjouksista haittaohjelmiin, joiden tarkoitus on vahingoittaa vastaanottajan taloudellista tilannetta tai tämän tietokonetta.

 

 

Osumia: 572
Tietotiimi
Postivahti palvelu
Taisteletko toimimattomien sähköpostien kanssa? Oletko kyllästynyt roskaposteihin tai pieneen postilaatikkoon joka on auttamatta aina täynnä? Tilaa Tietotiimiltä Postivahti -sähköpostipalvelu ja ongelmasi ovat poissa. Sähköpostimme on turvallinen käyttää ja se on yhteydentarjoajista täysin riippumaton sähköposti. Kun vaihdat internetyhteyksien tarjoajaa tai liikut jatkuvasti eri verkoissa, niin tietotiimin sähköposti toimii aina, oli yhteys mikä tahansa.

Postivahti -sähköposti sopii niin yritykselle kuin henkilökohtaiseen sähköpostien vastaanottamiseen sekä lähettämiseen. Tilaa on riittävästi (500mt - 5gt) ja sitä saa tarvittaessa helposti lisää.

 

Osumia: 863