Tietotiimi
Osumia: 807
Maailma muuttuu

 

Maailma muuttuu joten me muutumme sen mukana. Melkein jokaiselta löytyy tänä päivänä joko älypuhelin tai tabletti joka on jokapäiväisessä käytössä. Näin ollen näillekin laitteille sattuu ja tapahtuu. Olemme tehneet yhteistyösopimuksen Hetihuolto Oy:n kanssa puhelimien sekä tablettien korjauksesta. Korjaamme keskuskorjaamossamme tabletit ja puhelimet niin pitkälle kuin pystymme omin voimin. Jos laite on fyysisesti rikki, toimitamme laitteen Saloon korjattavaksi Hetihuollon keskuskorjaamolle.

Tutkimuksen mukaan nuorille tärkeitä ovat älypuhelin ja Coca-Cola. Jos älypuhelinta ei ole, tai sen on rikki, sitä väistämättä jää kaveriporukan ulkopuolelle.

Jari Laaksonen, Toimitusjohtaja

Valitsimme yhteistyökumppanin 3 kriteerillä. Laitteen korjauksessa ei saa mennä viikkoja vaan lähinnä muutama päivä, aivan kuten tietokonehuollossamme. Korjauksen laatu täytyy olla huippuluokkaa. Kun jotain korjataan, korjataan se heti ensimmäisellä kerralla kunnolla, ettei asiakkaan tarvitse tulla uudelleen huoltopisteeseemme. Hinnat pitää olla kilpailukykyiset, jotta laitteen korjaus ja huolto on kaikille kannattavaa. Tämän vuoksi valitsimme yhteistyökumppaniksi Hetihuolto Oy:n. Hetihuolto Oy läpäisi kaikki nämä asettamamme kriteerit.

Viat jotka eivät ole fyysisiä, korjaamme itse keskushuollossamme. Asiakas voi pyytää korjausarvion oman laitteensa korjaamisesta erillisellä lomakkeella. Tällöin asiakas pystyy arvioimaan, kannattaako laitetta korjata vai ei. Tällä säästytään asiakkaan aikaa ja vaivaa.

 
Leave your comments
Comments
  • No comments found