Tietotiimi
Osumia: 705
Haluatko saada rahoillesi parasta mahdollista vastinetta?

Meillä tietotiimissä ajatellaan vain asiakkaan parasta. Me myös hoidamme meille annetut toimeksiannot kunnolla, asiakkaan parasta ajatellen. Emme jätä mitään puolitiehen vaan hoidamme korjaukset ja huollot viimeisen päälle kunnolla. Emme ole halvin vaihtoehto, sen tiedostamme itsekkin mutta me teemme työt niin hyvin kuin se vain on mahdollista tehdä. Tämä tietää meille ylimääräisiä työtunteja koneesi/laitteesi parissa. Eli asiakas saa tällöin täyden vastineen rahoillensa.

Suurin osa tietokonehuolloista ei ole kiinnostuneita muusta kuin sinun rahoistasi. He eivät käytä aikaa tai vaivaa korjatakseen laitettasi kerralla kuntoon, vaan huollot hutaistaan vasemmalla kädellä ja toivotaan, ettei asiakas huomaa ala-arvoista suoritusta. Rahastus on näissä kilpailijayrityksissä kuitenkin hoidettu viimeisen päälle hyvin. Huono työnjälki tulee loppupeleissä kalliimmaksi, koska joudut juoksemaan useamman kerran laitteesi kanssa huolloissa.

Asiakaspalaute: Tehokkuudesta täysi 10 - raportointi, aikataulun pitävyys ja työn hinta versus sujuvuus erinomaista palvelutasoa. Koneelle asennetut ekstrat - hienot taustakuvat, spotify, etc.- sekä läppärin sisältä löytynyt lappu ilahduttivat. Asiakaspalvelun laadusta pudotti yhden pojon aikatauluun liittyvä vastaamaton meili, mikä aiheutti ennakkoon pientä huolestumista, että onko kaikki ok, mutta runsaan työmäärän takia sekin ymmärrettävää. Kaiken kaikkiaan: aina kun Suomenmaasta löytyy palvelu, joka ei pelkästään suoriudu vaan ylittää odotukset kirkkaasti, tulee tosi hyvä olo. Täytyy yrittää soveltaa omaan palveluyrittäjyyteen joitain juttuja.... Kiitos elämyksestä :)

N.Perälä

Ei siis ole lainkaan sama, missä koneesi korjautat tai huollat, kuten mekin olemme karvaasti joutuneet monesti toteamaan, halvalla ei saa hyvää. Näitä kahta sanaa (halpa, hyvä) ei edes pitäisi yhdistää samaan lauseeseen.

Olemme toimineet Hyvinkäällä jo vuodesta 2007 ja meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Asiakastyytyväisyyden voit tarkistaa vaikka kotisivullamme olevista asiakkaiden sensuroimattomista palautteista

Voit tuoda laitteesi huoltoomme ilman ajanvarausta. Laitteesi huolto suoritetaan ensitilassa. 95% huolloistamme valmistuu jo seuraavaksi päiväksi, joten et joudu odottelemaan laitettasi viikkokaupalla.

Miksi et siis liittyisi tyytyväisen asiakkaiden joukkoon?Tervetuloa Tietotiimin asiakkaaksi.

Leave your comments
Comments
  • Guest (Pekka Hollola)

    En oikein ymmärrä miten te tuon teitte, mutta koneeni kun oli huollossa niin se on monta kertaa nopeampi kun uutena ostaessa? palvelunne on kyllä todistetusti huippuluokkaa.

    0 Short URL: