Tietotiimi
Osumia: 863
Postivahti palvelu
Taisteletko toimimattomien sähköpostien kanssa? Oletko kyllästynyt roskaposteihin tai pieneen postilaatikkoon joka on auttamatta aina täynnä? Tilaa Tietotiimiltä Postivahti -sähköpostipalvelu ja ongelmasi ovat poissa. Sähköpostimme on turvallinen käyttää ja se on yhteydentarjoajista täysin riippumaton sähköposti. Kun vaihdat internetyhteyksien tarjoajaa tai liikut jatkuvasti eri verkoissa, niin tietotiimin sähköposti toimii aina, oli yhteys mikä tahansa.

Postivahti -sähköposti sopii niin yritykselle kuin henkilökohtaiseen sähköpostien vastaanottamiseen sekä lähettämiseen. Tilaa on riittävästi (500mt - 5gt) ja sitä saa tarvittaessa helposti lisää.

 

Voit lukea sähköposteja eri tavoilla.
Sähköpostin luku sekä lähetys onnistuu mm. verkkoselaimella web-mail palvelussa, läppärillä, tabletilla, älypuhelimella. Postivahti tukee IMAP, POP3, HTTPS sekä SMTP -standardeja. Palveluun sisältyy tehokas roskaposti- ja virustorjunta. Käytämme ainoastaan suojattuja yhteyksiä sähköpostin sekä lukijalaitteen välillä.

Tekninen tuki helposti lähestyttävissä
Tarvittaessa saat teknistä tukea nopeasti ja helposti tietotiimin teknisestä tuesta. Sinun ei tarvitse keskustella robottien kanssa, vaan meillä puhelimeen vastaa aina sinun ongelmista kiinnostunut tekninen tukemme.

Sähköpostiosoite
Sähköpostiosoite voi olla muotoa nimimerkki@postivahti.fi, yritys@postivahti.fi tai
etunimi.sukunimi@postivahti.fi.

Jos yhteydentarjoajasi vaihtuu, sähköpostisi sekä määrityksesi pysyvät ennallaan. Enää et ole riippuvainen siitä, kenen internet yhteyksiä käytät.

Viruksien sekä roskapostien estot
Käytämme saapuvan liikenteen seulomisessa tehokasta virustorjuntaa sekä roskapostien suodattimia. Suurin osa roskaposteista suodatetaan jo ennen kuin ne kerkeävät postilaatikkoosi. Ja mahdolliset virukset tuhotaan viesteistä automaattisesti.

NYT

Leave your comments
Comments
  • No comments found