Tietotiimi
Osumia: 315
Ponnahduslauta - Surffailun lähtöalusta

Uusi ponnahduslauta-sivusto antaa sinulle verkkotietojen parhaat palat räätälöityinä sinulle eri laitteisiin, joita käytät päiväsi aikana. Voit pysyä yhteydessä parhaisiin palveluihin päivittäisiä tehtäviäsi varten sekä mukauttaa ja järjestää aloitussivun sinua kiinnostavien kohteiden mukaan.

Asiakkaamme kyselivät jatkuvasti, että mihin igoogle on kadonnut kun se oli niin näppärä käyttää ja jonne oli koottu kaikki tärkeät www-linkit joita päivittäisessä surffaamisessa tarvitsi? Tästä saimme idean luoda oman lähtöalustan surffailuun. Tietotiimi ylläpitää www.ponnahduslauta.fi sivustoa asiakkaita kuunnellen. Jos asiakas haluaa uuden linkin sivulle, ja näemme että siitä on hyötyä myös muille, lisäämme sen tuossa tuokiossa.

www.ponnahduslauta.fi, sivusto on todella käytännöllinen koska yhdellä silmäyksellä näet pikalinkit, uusimmat uutiset sekä sään. Sivustossa voit myös hakea suoraan googlesta.

Jos sinulla ei vielä ole ponnahduslautaa käytössäsi, suosittelemme tutustumaan siihen ja lisäämään se kotisivuksi. Olkaapa hyvä :)

 
Leave your comments
Comments
  • No comments found