Tietotiimi perustettiin

Historiamme alkaa jo vuonna 2006 Nurmijärven Klaukkalasta, kun ensimmäinen tietokonehuolto avattiin Klaukkalan keskustaan. Yhtiön perustaja Jari Laaksonen huomasi ihmisten tarpeen saada laadukasta sekä asiantuntevaa apua ongelmiinsa jota ei markkinoilla ollut silloin saatavilla. Jari vastasi kasvavaan tuentarpeeseen perustamalla Uudenmaan Tietotiimin. Jari ilmentää huippuosaamista, kokemusta sekä asiakaslähtöistä palvelualttiutta, jotka muodostavat olennaisen osan yrityskulttuuriamme: käytännönläheisyys, joustavuus, halu oppia uutta ja auttaa asiakasta kaikin tavoin, avoin mieli sekä kunnitus muita ihmisiä ja kulttuureja kohtaan. Jarin työhistoria on melkoinen: Oracle Finland (13 vuotta), sisäisten järjestelmien asiantuntija (Unix, oracle tietokannat, palvelimet sekä pöytätietokoneet ja kannettavat). Tieto Enator (4 vuotta), suurasiakkaiden palvelimien ylläpito, asennus sekä 24h/7 hälytystehtävät (Unix, Linux, Oracle tietokannat). Näillä taidoilla olikin hyvä lähteä oppimaan uutta oman yrityksen muodossa.

Hyvinkään toimipiste - Hämeenkatu 45

Tietoiimi muutti hyvinkäälle Lokakuussa 2010 jolloin myös aukaisimme uuden tietokonehuollon osoitteessa Hämeenkatu 45. Vuosien saatossa palvelukonseptimme sekä asiakaskuntamme kehittyi niin hyvin, että kerkesimme olemaan Hämeenkatu 45 liiketilassa 3 vuotta kun muutto oli edessä suurempiin tiloihin.

 

 

Voitto on vasta alku
Lotus Elite

Tietotiimi voitti koko Suomen kattavan Norton myyntikilpailun jossa paras myyjä sai Lotuksen käyttöönsä viikoksi.

 

Koko Norton-tiimi onnittelee lämpimästi Lotus Elise -urheiluauton viikoksi käyttöönsä saanutta onnellista voittajaa Uudenmaan Tietotiimi! Uudenmaan Tietotiimi oli huippunopea Norton-tuotteiden upeassa myyntikilpailussa ja nyt häntä on entistä vaikeampi saada kiinni! Mutta muista, että kyseessä on joukkuevoitto ja auto on koko joukkueen käytössä viikon ajan. Muista siis jakaa ajonautinto työkavereidesi kanssa.

Keskuskorjaamo - Sillankorvankatu 25

Vuonna 2014 muutimme nykyiseen keskuskorjaamoon Sillankorvankatu 25, 05810 Hyvinkää jossa olemme olleet jo hetken aikaa. Huollossamme on 25 huoltopaikkaa joten voimme korjata samanaikaisesti 25 tietokonetta. Joulukuussa 2016 otimme huoltovalikoimiimme myös tabletit ja puhelimet. Näiden korjaus tehdään keskitetysti joko meidän keskushuollossamme tai toimitamme ne yhteistyökumppanillemme Hetihuolto Oy:lle jonka kanssa meillä on yhteistyösopimus tablettien sekä puhelimien korjauksesta. Olemme vuosien varrella palvelleet niin henkilöasiakkaita kuin pk-yrityksiä Hyvinkäällä, Riihimäessä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä sekä muissa lähikunnissa. 

Saman alan yrittäjiä on tänä aikana tullut ja mennyt, mutta vain me voimme ylpeillä sillä, että tietokannastamme löytyy yrityksiä, joiden kanssa yhteistyö on alkanut jo vuonna 2006 ja jatkuu edelleen. Meidät on rankattu Hyvinkään parhaaksi yritykseksi puolueettomassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa.

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat 2014
Lotus Elite

Suomen Yritysvaliot palkitsi meidät vuonna 2014 Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatilla tietotekniikka -sarjassa. Sertifikaatteja myönnettiin yrityksille, jotka saivat parhaimmat arvosanat hyvinkääläisiltä asiakkailta. Kiitämme lämpimästi asiakkaitamme tunnustuksesta, ja pyrimme parantamaan palvelumme laatua entisestään!.

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat 2015

Suomen Yritysvaliot palkitsi meidät vuonna 2015 Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatilla tietotekniikka -sarjassa. Sertifikaatteja myönnettiin yrityksille, jotka saivat parhaimmat arvosanat hyvinkääläisiltä asiakkailta. Kiitämme lämpimästi asiakkaitamme tunnustuksesta, ja pyrimme parantamaan palvelumme laatua entisestään!.

Tietotiimi 10 vuotta

Joulukuussa 2016 tietotiimi juhlistaa 10 vuotis taivaltaan. Olemme palvelleen tuhansia ja tuhansia asiakkaita erityisellä asenteella, jossa asiakas on meille kuningas. Meille laatu ja asiakkaan pyyteetön auttaminen on sydämen asia!