Usein kysyttyä

Ohessa on kasattu yleisimpiä kysymyksiä ja tietysti olemme aina valmiina vastaamaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

V: Meitä tietokonekorjaajia on moneen lähtöön. Toiset tekevät ainoastaan kosmeettisen vuosihuollon, josta asiakkaalle ei ole mitään hyötyä. Me Tietotiimissä teemme vuosihuollot yli 10 vuoden kokemuksella, joten tiedämme tasan tarkkaan miten huolto tulee tehdä. Meillä konettasi huoltaa alan ammattilaiset, ei orjatyövoimana käytetyt harjoittelijat. Olemme panostaneet erityisen huolella työvaiheisiin jossa tietokoneelle tehdään kaikki tarvittavat toimenpiteet joita vuosihuollossa kuuluisikin tehdä. Meillä vuosihuollossa käydään koko kone perusteellisesti lävitse emmekä säästele työtunneissa vaan meidän ainoa päämäärä on saada koneesta niin hyvä kuin siitä voi vain vallitsevien olosuhteiden valossa tehdä. Meille asiakas sekä asiakkaan laite on tärkein, ei asiakkaan maksamat huoltomaksut.

V: Meillä on kaiken kaikkiaan 15 huoltopistettä, joten kone saadaan työnalle saman päivän aikana. 95% kaikista huoltoon tulevista laitteista valmistuu 2-3 arkipäivän sisällä. Et siis joudu odottelemaan kallisarvoista laitettasi päivä- tai viikkotolkulla.

V: Maailmassa on 2 huippu tietoturvaa. Norton sekä F-Secure. Nämä ovat aivan omaa luokkaansa kun verrataan viruksien esto-ominaisuuksiin. Ilmaisohjelmat ovat ilmaisohjelmia, eikä niiltä voi valitettavasti odottaa mullistavaa tietoturvaa. Itse suosittelemme Norton tietoturvaa, koska se on -50% kevyempi käyttää kuin F-Secure. Tämä näkyy selvästi esimerkiksi koneen käynnistyksessä sekä vasteajoissa. Vastauksemme perustuu tuhansien ja tuhansien tietokoneiden korjaamisien perustuvaan kokemukseen.

V: Kyllä, voimme auttaa sinua monin eritavoin. Paikanpäällä, etäyhteydellä tai kotikäynnin yhteydessä. Voit soittaa tekniseen tukeemme numeroon 0600 131 77 (1,31€/min) josta saat apua arkisin 09:00 - 17:00 välisenä aikana. Voimme tarvittaessa ottaa koneeseesi etäyhteyden ja korjata pienet viat ilman että konetta tuotaisiin fyysisesti huoltoomme.

V: Valitettavasti emme. Myymme kyllä tietokoneita, mutta tilausmyyntinä sekä esiasennettuina. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvät laitteet päivän hintaan niin, että myymme tuoretta kalustoa tilaten ne suoraan maahantuojilta asiakkaan tarpeita ajatellen. Meillä ei koneet hyllyssä vanhene! Esiasennus myös takaa sen, että kone on oikeasti asennettu niin kuin se pitää asentaa. Meillä tietokoneen esiasennuksessa menee 2 arkipäivää, koska me teemme sen viimeisen päälle hyvin sekä huolella.

V: Kyllä, voit tilata meiltä kotisivutilan, nimipalvelut, sähköpostipalvelut, tietoturvapalvelut sekä tietokoneet. Kaikki samasta yrityksestä. Tämä helpottaa sinua jatkossa, koska on vain yksi yhteyspiste johon ottaa yhteyttä mahdollisien ongelmien ilmennettyä. Itse kotisivuja emme luo, mutta meillä on yhteistyökumppaneita jotka tekevät näyttäviä kotisivuja yhteistyössä kanssamme.