Kysy kustannusarvio korjauksesta

 

Korjaamme Hyvinkäällä softapuolen ongelmat. Jos laite on fyysisesti rikki, toimitetaan se sopimuskumppanillemme korjattavaksi.

Kuulumme Hetihuolto Oy:n maanlaajuiseen huoltoverkostoon. Meille voit tuoda hajonneen puhelimen tai tabletin korjattavaksi. Ylesimpiin puhelinmalleihin löytyy varaosia heti joten huolto näiden mallien osata huolto on todella nopeaa. Tyypillisempiin vikoihin (esim. näytön vaihto) teemme huollot 4 arkipäivän päivän aikana kun puhelin saapuu meille. Puhelin toimitetaan Hetihuolto Oy:n keskuskorjaamolle Saloon. Jos puhelin tai tabletti ei ole fyysisesti rikki (esim saatunut) puhelin/tabletti korjataan Tietotiimin keskuskorjaamossa Hyvinkäällä.

Harvinaisten vikojen ja puhelinmallien korjaamiseen menee aikaa muutamasta päivästä, muutamaan viikkoon. Tämä riippuu vain ja ainoastaan varaosien saatavuudesta

Korjaamme nopeasti ja edullisesti yritysten ja yksityishenkilöiden laitteiden takuun ulkopuoliset viat. Olemme asiantuntijoita mm. Nokia, Apple, HTC ja Samsung -laitteiden korjaamisessa. Hetihuolto Oy:n huolto- ja korjauskeskus toimii Salossa ja palvelu kattaa koko Suomen.

 Korjauksen nopeuteen vaikuttaa 3 asiaa:
 

Emme korjaa takuuvikoja jotka kuuluvat valmistajan takuun piiriin joten tällaisen puhelimen palautuksesta toimenpiteittä tai muusta syystä peruutetun huollon palauttamisesta perimme palautuksen yhteydessä toimituskulut.

Koska puhelimen / tabletin tutkimisessa menee työaikaa, veloitamme tarkistusmaksun 25 EUR, saatiin laite korjattua tai ei.

Jos kustannusarvioon tulee muutoksia tai laite palautetaan korjaamattomana niin emme peri tarkastusmaksua vaan palautamme puhelimen tai tabletin veloituksetta. Ainoana erikoisuutena on kastuneet laitteet joille tehdään ultraäänipesu, näistä veloitetaan aina 70€ vaikka puhelin ei tulisikaan kuntoon. Hintaan kuuluu siinä tapauksessa lausunto vakuutusyhtiölle