TIETOKONEHUOLTO PALVELUKSESSANNE

 

Olemme perehtyneet erityisesti pöytä- ja kannettavien tietokoneiden huoltoon sekä korjaamiseen. Huollamme vuosittain yli 1500 tietokonetta vastuuntuntoisesti sekä asiantuntemuksella. Huollamme sekä korjaamme kaikki tietokonemerkit (Acer, Asus, Fujitsu Siemens, HP, Dell, Toshiba, Packard Bell, MSI, eMachines, Lenovo) ja mallit. Keskimääräinen huoltoaikamme on noin 2 arkipäivää. Saat huoltotyöstä AINA kirjallisen raportin, josta näet mitä laitteellesi on tehty tietokonehuollossamme. Voit myös seurata huollon edistymistä Internetin välityksellä HUOLLONSEURANNASSA. Teemme huollot paremmin kuin kukaan tässä maassa. Meillä tietokoneiden ongelmat ratkeavat tilanteissa, joissa muut ovat jo luovuttaneet. Emme jätä mitään puolitiehen, ja voit olla varma, että saat rahoillesi täyden vastineen toimivana lopputuloksena. Saat takaisin toimivan ja täydellisesti huolletun tietokoneen.

 

Huollamme kaikkein yleisimmät laitemerkit ja mallit mm: HP, Acer, Asus, Fujitsu Siemens, Toshiba, MSI, Packard Bell, E machines, Lenovo, Dell.

Ennen huoltotoimenpiteiden aloittamista suoritamme laitteelle Tietotiimin virallisen huolto-ohjeistuksen mukaiset tarkastukset ja testiohjelman tutkiaksemme laitteen ilmoittamat viat. Tämän jälkeen käymme läpi toimittamasi vikakuvaukset sekä arvioimme tuotteellesi tarvittavat huoltotoimenpiteet. Toimenpiteiden jälkeen suoritamme laitteelle vielä lopulliset testaukset, joilla varmistetaan sen toimivuus.

PALVELEMME:
MA-PE 09:00 - 17:00 LA-SU Suljettu
Myymälä/Huolto: (019) 870 1210
Tekninen tuki: 0600 131 77

Huollon osoite:
Sillankorvankatu 25, 05810 Hyvinkää
Katosiko tiedostosi? Anna meidän auttaa!