Yritystuki

 

Me hoidamme organisaatiosi edistyksellisen IT-ympäristön suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Koulutamme henkilöstösi ohjelmisto-osaajiksi sekä toimitamme tarvitsemasi laitteet ja ohjelmistot yrityksesi käyttöön.

Uudenmaan Tietotiimi on IT-alan asiantuntijayritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista IT-ympäristön hallintaa avaimet käteen periaatteella. Palvelumme soveltuvat erinomaisesti pienten ja keskisuurten yritysten tietoteknisiin tarpeisiin.

Harvinaisten vikojen ja puhelinmallien korjaamiseen menee aikaa muutamasta päivästä, muutamaan viikkoon. Tämä riippuu vain ja ainoastaan varaosien saatavuudesta

Asiantuntijamme avulla kokoat monipuolisesta palvelu- ja tuotepaletistamme kokonaisuuden, joka palvelee parhaiten juuri sinun yrityksesi tarpeita.

 Referenssejä:
TILAA APUA:

Huoltoteknikkomme tulee kätevästi paikalle yhdellä soitolla. Tilaa apua numerosta (019) 870 1210 tai lähetä viestiä palautelomakkeen välityksellä.

 

Konsultointihinnasto


  1. 1-5h/kk 77€/h

  2. 5-8h/kk 67 €/h

  3. 8h-->/kk 57€/h
Matkakuluja perimme edestakaisesta matkasta 1.42e/km (sisältää matka-ajan veloituksen). Hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva alv.
 

Olemme asiantunteva, vakavarainen ja luotettava kriittisten IT-järjestelmien toimittaja. Meillä on jo kymmeniä tyytyväistä yrityksiä asiakkainamme. Panostamme voimakkaasti suomalaisiin yritysasiakkaisiin, joille tarjoamme asiantuntijat, asiakaspalvelun ja sopimusneuvottelut selvällä suomen kielellä. Pitkä kokemuksemme ja vahva asemamme Microsoftin kaltaisten yritysten yhteistyökumppanina auttavat meitä tarjoamaan ensiluokkaisen tuensekä kilpailukykyiset hinnat.

Koneet ja laitteet eivät tee tulosta, ihmiset tekevät. Siksi on tärkeää, että ihmisten käytössä ovat työvälineet mahdollistavat täyden työpanoksen, jolla sitä tulosta syntyy.

Jari Laaksonen

Kaikki laitteenne voidaan liittää myös huoltosopimusten piiriin. Valmiiden huoltosopimuspakettien lisäksi saat meiltä tarpeisiinne räätälöidyt huoltosopimukset, kuten vaikkapa määräajoin tehtävät huoltokierrokset ja ennakoivat huollot.

Teemme töitä kaiken kokoisten yritysten kanssa, valtionyhtiöistä yhden hengen putiikkeihin ja julkishallinnosta korkean teknologian vientiyrityksiin, emmekä jätä yksityisasiakkaitakaan pulaan.